&noscript=1 />

RAIS Pilar

Scroll down
Customizer
Customizer

Stel uw kachel samen

Met zijn hoogte van bijna twee meter vult de Pilar de ruimte. Hij trekt onmiddellijk de aandacht met zijn sculpturaal design – eenvoudig en elegant, maar tegelijk opvallend en spectaculair.

Geniet van het uitzonderlijke zicht op het vuur achter de panoramische, fraai gebogen glazen deur. De stevige handgreep met krachtig design onderlijnt de superieure kwaliteit van de kachel.

Zelf ontwerpen
  • Kleur

    Kies uit 6 zorgvuldig geselecteerde kleuren die tijdloos, exclusief en stijlvol zijn. Zo kun u uw houtkachel afstemmen op uw unieke stijl en smaak.
  • Deur

    Staal of glas. Ruwe of zachte uitdrukking. Voeg de deur toe die bij uw stijl past zonder afbreuk te doen aan het ontwerp of de algemene uitstraling.
  • Gekleurde schoorsteenbuizen

    Compleet design van top tot teen. Kies uw schoorsteenbuis in dezelfde kleur als uw houtkachel, voor een esthetisch samenhangend design.

Ontwerp uw eigen RAIS!

Verken al onze ontwerpopties in de Customizer.
Zelf ontwerpen

Advies nodig?

Hebt u hulp nodig van een van onze vele adviseurs?
Advies

Krijg deskundig advies

Fill out my online form.

Dealer zoeken

Gebruik onze dealerkaart om een RAIS-dealer bij u in de buurt te vinden.
Zichtbaarheid
Gebaseerd op de wens om het vuur ultiem zichtbaar te maken, hebben we ons speciaal ontwikkelde glas, Advanced Glass Concept, gecombineerd met andere opties. Het doel is om het zicht op de vlammen de allerbeste omstandigheden te geven.
Draaisokkel
Het buitengewone zicht op het vuur volgt u door de kamer met een draaisokkel die 360° kan draaien.
Operation
De luchtregeling in uw houtkachel is van cruciaal belang voor hoe efficiënt en schoon uw houtkachel brandt, dus u moet altijd goed weten hoe u uw houtkachel het beste kunt stoken op basis van de luchtregeling van de kachel.
Optimization
Geef uw houtkachel de beste mogelijkheden door hem aan te passen aan de omgeving waarin hij wordt geplaatst. Zo optimaliseert u ook de efficiëntie van uw houtkachel.

Warmteaccumulerende stenen

Voeg warmteaccumulerende stenen toe aan uw houtkachel en maak maximaal gebruik van het brandhout dat u verbrandt. Het resultaat is een ideale kamertemperatuur en optimaal energierendement.

Aansluiting voor verse lucht

Optimaliseer het binnenklimaat met een systeem voor de toevoer van verse lucht voor de houtkachel in bijvoorbeeld laagenergiewoningen. Het AirKit-systeem zorgt voor een optimale verbranding zonder de kamertemperatuur of het binnenklimaat te beïnvloeden.

Technische Gegevens

Buitenafmetingen (B-D-H) in mm
Ø462-1925
Binnenafmetingen van de (B-D-W) verbrandingskamer
352-287-547
Rookuitlaat (diameter)
Ø150
Effect (min-max)
2-9
Verwarming (bij-20o C)
130
Efficiëntie
81
Deeltjes
1.8
Gewicht in kg
134
- waarvan zeepsteen
120

Webbureau ITTP