&noscript=1 />

VRIJSTAANDE GASHAARDEN – STIJLVOLLE FLEXIBILITEIT EN PRACHTIGE VLAMMEN

Met een vrijstaande gashaard van RAIS krijgt u een designobject met eenvoudige bediening dat uw interieur naar een nieuw niveau tilt. Druk uw eigen stempel op het ontwerp en kies uit verschillende kleuren, handgrepen en hoogtes.

RAIS VIVA L GAS

De Viva L Gas heeft een sculpturaal uiterlijk en een elegante vormgeving – en een uniek zicht op de vlammen.

RAIS Nexo GAS

De Nexo Gas is de ultieme combinatie van strakke lijnen en eenvoud in een kubistisch ontwerp.

RAIS Q-tee 2 gas

Q-Tee 2 Gas heeft een eenvoudig, kubistisch ontwerp met een grote glazen deur die een optimaal zicht op het vuur biedt.

RAIS Q-tee 2 c gas

De Q-Tee 2 C wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke, afgeronde vormgeving en de brede deur, die een uitstekend zicht op de vlammen biedt.

Vrijstaande gashaarden

Bij RAIS vindt u veel verschillende vrijstaande gashaarden, die allemaal zijn gemaakt met een modern, tijdloos design en van de allerbeste materialen. De vrijstaande gashaarden kunnen worden aangepast, zodat u een gashaard krijgt die precies bij uw woning past. Dat wil zeggen dat u onder andere kleuren, hoogtes, zijglas, topplaten en nog veel meer kunt kiezen – u kunt het hier proberen in onze Customizer.

Onze vrijstaande gashaarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten die geschikt zijn voor verschillende huizen. Kies bijvoorbeeld de strenge, iets kleinere gashaard Q-Tee 2, of kies Nexo Gas, die leverbaar is in maar liefst vijf verschillende hoogtes van 100 tot 185 cm.

Voor de bediening van uw vrijstaande gashaard gebruikt u gewoon de meegeleverde afstandsbediening of een app op uw smartphone of tablet. Met een druk op een knop steekt u de haard aan, draait u de warmte omhoog of omlaag, stelt u de timer in enzovoort. Zo gemakkelijk is het – u hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van het warme en gezellige vuur.

De vrijstaande gashaarden hebben een mooi en authentiek vlambeeld, dat haast niet te onderscheiden is van dat van een traditionele houtkachel. Keramische 'houtblokken', kooltjes en gloeidraad creëren een fantastisch, levendig vuur. U hoeft de vrijstaande gashaarden eigenlijk niet schoon te maken – u hoeft alleen het glas af en toe af te vegen met een droge doek. De gashaarden kunnen worden aangesloten op flessengas, aardgas of stadsgas.

Bekijk het grote assortiment vrijstaande gashaarden van RAIS en vind de kachel die precies bij uw woning past.

Webbureau ITTP