Zelf ontwerpen...

RAIS Nexo 100 Gas

Met deze elegante, kubistische gashaard van 100 cm hoog maakt u uw huis met één klik gezellig en warm

RAIS Nexo 120 Gas

Deze 120 cm hoge gashaard met een elegant en gestroomlijnd design wordt de plek waar iedereen graag bij elkaar komt

RAIS Nexo 140 Gas

Deze 140 cm hoge gashaard is de belichaming van minimalisme en strakke lijnen. U steekt het vuur in een oogwenk aan met één klik op de afstandsbediening


RAIS Nexo 160 Gas

Met een hoogte van 160 cm en een elegant design is deze gashaard mooi in al zijn eenvoud

 

RAIS Nexo 185 Gas

Het hoogste Nexo Gas-model is maar liefst 185 cm hoog en is een opvallend en sculpturaal onderdeel van het interieur.

 

RAIS Q-Tee 2 Gas

Met zijn gestroomlijnd, kubistisch design staat de RAIS Q-Tee Gas voor coole, discrete elegantie met een duidelijk stedelijk accent. Verkrijgbaar met verschillende soorten basis en poten.

RAIS Q-Tee 2 C Gas

De RAIS Q-Tee 2 C Gas heeft mooie afgeronde hoeken en een grote, gebogen glazen deur. U kan kiezen uit verschillende opties voor basis, poten, kleuren en deuren om uw kachel een persoonlijke toets te geven.

RAIS Viva L 100 Gas

Ronde en elegante gashaard van 100 cm hoog die met één druk op de knop een warm, gezellig vuur geeft

RAIS Viva L 120 Gas

Met een gestroomlijnd en eenvoudig design en een hoogte van 120 cm wordt deze gashaard het middelpunt van het huis.

 

RAIS Viva L 160 Gas

Sculpturale en opvallende gashaard van 160 cm hoog die u aansteekt met één klik op de afstandsbediening

Vrijstaande gashaarden

Bij RAIS vindt u veel verschillende vrijstaande gashaarden, die allemaal zijn gemaakt met een modern, tijdloos design en van de allerbeste materialen. De vrijstaande gashaarden kunnen worden aangepast, zodat u een gashaard krijgt die precies bij uw woning past. Dat wil zeggen dat u onder andere kleuren, hoogtes, zijglas, topplaten en nog veel meer kunt kiezen – u kunt het hier proberen in onze Customizer.

Onze vrijstaande gashaarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten die geschikt zijn voor verschillende huizen. Kies bijvoorbeeld de strenge, iets kleinere gashaard Q-Tee 2, of kies Nexo Gas, die leverbaar is in maar liefst vijf verschillende hoogtes van 100 tot 185 cm.

Voor de bediening van uw vrijstaande gashaard gebruikt u gewoon de meegeleverde afstandsbediening of een app op uw smartphone of tablet. Met een druk op een knop steekt u de haard aan, draait u de warmte omhoog of omlaag, stelt u de timer in enzovoort. Zo gemakkelijk is het – u hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van het warme en gezellige vuur.

De vrijstaande gashaarden hebben een mooi en authentiek vlambeeld, dat haast niet te onderscheiden is van dat van een traditionele houtkachel. Keramische 'houtblokken', kooltjes en gloeidraad creëren een fantastisch, levendig vuur. U hoeft de vrijstaande gashaarden eigenlijk niet schoon te maken – u hoeft alleen het glas af en toe af te vegen met een droge doek. De gashaarden kunnen worden aangesloten op flessengas, aardgas of stadsgas.

Bekijk het grote assortiment vrijstaande gashaarden van RAIS en vind de kachel die precies bij uw woning past.