&noscript=1 />

Accessoires voor inzethaarden en houtkachels

Het assortiment accessoires omvat alles wat u nodig hebt voor uw houtkachel

van convectierooster tot houtmand, haardgereedschap en houtkasten. Hier vindt u:

Mooie en functionele accessoires van hoge kwaliteit

Schoorsteenbuizen in kleuren die bij die van de kachel passen

Gasplaten, convectieroosters en warmteopslagmodules die uw haard of houtkachel compleet maken

Accessoires voor inzethaarden en houtkachels

Vaak gaan we lekker gezellig en warm bij de houtkachel zitten als de winterse kou en de najaarsstormen buiten langs de ramen razen. Daarom vinden wij dat u uw houtkachel best mag verwennen met mooie en functionele accessoires, zoals een haardstel, houtmand of houtkast, zodat de kachel altijd op scherp staat en klaar is om uw huis te vullen met warmte en gezelligheid.

Ons brede assortiment houtkachelaccessoires omvat alles van opbergoplossingen voor brandhout, zoals houtkasten en houtmanden, tot haardsets die uw houtkachelbeleving compleet maken. Onze houtkachelaccessoires zijn ontworpen met een focus op esthetiekfunctionaliteit en goed handwerk. Bovendien zijn onze houtmanden, houtkasten en haardsets verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat u ze precies kunt afstemmen op uw houtkachel en uw interieur.

Vrijstaand of aan de muur?

Als centraal element in uw huis en interieur moet uw houtkachel altijd op scherp staan en schoon en klaar voor gebruik zijn. Daarom is een haardset noodzakelijk. U gebruikt een haardset bij het schoon en opgeruimd houden van uw houtkachel en het gebied eromheen. Onze selectie haardsets varieert van hangend tot staand en is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Of u nu een voorkeur hebt voor roestvrij staal, beton of leer, u vindt altijd de perfecte haardset die past bij uw smaak. Al onze haardsets hebben gemeen dat ze bestaan uit een veger, schepje en pook. Als u een haardset met maar één stuk gereedschap wilt, kunt u kiezen voor de haardset Solo, die u kunt kiezen met alleen een pook.

Functionaliteit en design

Al onze haardsets zijn zo ontworpen dat ze bij onze houtmanden en houtkasten passen, zodat u een stijlvolle en unieke look rond uw houtkachel kunt creëren. Zo zijn onze haardset Wall Tools en onze houtkast Woodframe bijvoorbeeld met dezelfde eenvoudige, strakke lijnen ontworpen, waardoor ze perfect bij elkaar passen.

Een houtmand of houtkast is een onmisbare accessoire voor uw houtkachel, zodat er altijd ruimte is om uw brandhout te bewaren. Met een houtmand of houtkast hebt u altijd droog, gekloofd hout bij de hand – gemakkelijk en praktisch. RAIS combineert praktisch en esthetisch en dat is terug te zien in onze selectie houtmanden en houtkasten, die op een elegante en esthetische manier bij uw interieur passen.

Houtkasten zijn een moderne manier om uw droge brandhout te bewaren. Ze combineren op een perfecte wijze esthetiek en functionaliteit. Onze houtkasten zijn verkrijgbaar in staal of hout en in verschillende hoogtes en kleuren. De houtkasten zijn zowel hangend als staand leverbaar. Bovendien kunnen onze houtkasten in de serie Woodrack worden gecombineerd als één houtkast niet genoeg is voor uw behoefte aan opbergruimte voor brandhout.

Als u een meer klassieke opbergoplossing voor uw droge brandhout zoekt, hebben we ook verschillende houtmanden die passen bij het elegante design van uw houtkachel. De houtmanden variëren in vorm en design: kies een traditionele open houtmand met of zonder hengsel of kies een elegante en stijlvolle houtmand met deksel. Onze houtmanden met deksel kunnen ook worden gebruikt om andere spullen in op te bergen, zoals speelgoed of boeken. De verschillende houtmanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Webbureau ITTP