&noscript=1 />

Accessoires voor gaskachels

Ons accessoire-assortiment: voor alles wat u nodig hebt voor uw gashaard

Van frames tot ontspiegeld glas, wifimodules en convectieroosters. Hier vindt u:

Functionele en mooie accessoires van hoge kwaliteit voor uw gashaard

Accessoires waarmee het gebruik van uw gashaard kinderspel wordt

Designdetails die het totaalbeeld van uw gashaard helemaal af maken

WiFi module

Met een wifi-module hebt u de mogelijkheid om uw gashaard te bedienen met een app op uw smartphone of tablet. Met de app is het gemakkelijk om het vuur aan te steken of te doven, om de temperatuur en timers in te stellen en nog veel meer.

Frames

Kies uit frames in zwart of roestvrij staal - aan twee of meer kanten. U kunt ook kiezen om de gashaard in te bouwen zodat het frame niet zichtbaar is.

Ontspiegeld glas

Kies optioneel voor ontspiegeld glas op de Visio Gas-modellen om de ervaring van een open haard te krijgen. Het ontspiegeld glas zorgt voor een fantastisch zicht op de vlammen en glas lijkt haast onzichtbaar.

Convectieroosters

Convectieroosters zijn voor alle inbouwhaarden verkrijgbaar in twee modellen: met gaten of lange groeven, en in zwart of wit. De breedte van het rooster sluit precies aan op de betreffende inbouwhaard.

Inspectierooster

Voor inbouwgashaarden is er een speciaal, bijpassend convectierooster dat ook fungeert als inspectieluik. Daarachter zijn het gasblok, de ontvanger, de wifimodule en de led-doos geplaatst. Alles is ondergebracht in een handig uittrekbaar vak.

Webbureau ITTP