&noscript=1 />

Gashaarden
– mooi vuur met eenvoudig bediening

Wilt u warmte, maar dan wel snel en gemakkelijk?

Dan is een RAIS-gashaard misschien iets voor u:

Met de afstandsbediening of de app steekt u snel een gezellig vuur aan in uw woonkamer

U kunt de warmte naar wens hoger of lager zetten

U kunt kiezen voor een vrijstaande of een ingebouwde gashaard

De gashaarden zijn geschikt voor flessengas, aardgas of stadsgas.

Gids: Daarom kiest u voor een gashaard

Een gashaard is een fantastische aanvulling voor uw huis. Gashaarden zijn stijlvol en gemakkelijk in het gebruik en geven warmte voor het hele huis. Een groot voordeel van een gashaard is dat hij nauwelijks hoeft te worden schoongemaakt en onderhouden. Met één druk op de afstandsbediening of in de app hebt u warmte en gezelligheid in huis. Hier vertellen we u meer over alle voordelen van een gashaard van RAIS en waar u aan moet denken voordat u een gashaard koopt.

Niet schoonmaken

Met een gashaard hoeft u geen tijd meer te besteden aan houthakken en het aansteken en schoonhouden van een houtkachel. Een gashaard is met één druk op de knop klaar en geeft helemaal geen rommel. Gashaarden van RAIS werken op aardgas, stadsgas of flessengas. Als de haard in uw huis is geplaatst en geïnstalleerd, werkt deze als een gesloten kringloop met ventilatie en zuurstoftoevoer. Daarom hoeft een gashaard niet te worden schoongemaakt en onderhouden. Hij is altijd klaar voor gebruik en u hebt binnen een paar seconden een mooi vlambeeld dat zorgt voor een gezellige sfeer in huis.

Als u kiest voor een gashaard, zijn gebruiksgemak en comfort de grootste voordelen. Of uw gashaard nu werkt op aardgas, stadsgas of flessengas: hij is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Als de gashaard is aangesloten op aardgas of stadsgas, kunt u alle instellingen en functies regelen via de app of een afstandsbediening. U hoeft geen flessen te verwisselen en het hele systeem werkt perfect automatisch. Als de gashaard op flessengas werkt, moet u zo nu en dan de gasfles verwisselen. Dat kunt u echter heel eenvoudig binnen een paar minuten doen.

Eenvoudige bediening

Zoals gezegd kunnen gashaarden van RAIS eenvoudig worden bediend via een afstandsbediening of een app. Al onze gashaarden zijn zo gemaakt dat u ze met één klik kunt aan- en uitzetten. Bovendien kunt u via de app of afstandsbediening ook de warmte aanpassen. Met een gashaard hebt u alles onder controle, en als de temperatuur te hoog wordt, draait u hem gewoon een paar graden omlaag. De eenvoudige bediening maakt de ervaring met een gashaard een waar genoegen. Dankzij de geweldige en handige bediening van RAIS kunnen onze klanten gewoon genieten van hun tijd bij de haard. Wij willen namelijk alleen maar het beste voor onze klanten en hebben daarom gezorgd voor het beste, meest flexibele en meest overzichtelijke bedieningssysteem, dat geschikt is voor elk huis en ieder gezin.

Ontwerp uw eigen gashaard

Bij RAIS kunt u uw eigen gashaard ontwerpen! Al onze vrijstaande gashaarden kunnen namelijk helemaal aan uw smaak worden aangepast. U kunt zelf bijvoorbeeld de hoogte, de kleur en het zijglas kiezen en zo de perfecte gashaard voor uw huis samenstellen. Onze gashaarden zijn gemaakt van moderne materialen van hoge kwaliteit, die mooi staan in ieder huis. Onze inbouwgashaarden zijn leverbaar in verschillende hoogte- en breedtematen, zodat u altijd een gashaard vindt die precies bij uw huis past. De inbouwgashaarden kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd. U kunt de gashaard bijvoorbeeld ook gebruiken als roomdivider tussen twee ruimtes, zodat u van twee kanten kunt genieten van het vuur.

Mooi vlambeeld

De gashaarden van RAIS hebben een ongelooflijk mooi en authentiek vlambeeld. Alle gashaarden hebben geïntegreerd ledlicht dat hoger en lager kan worden gezet, zodat het gevoel van gloeiend kooltjes ontstaat. Bovendien zijn de gashaarden voorzien van glazen steentjes die het licht mooi reflecteren, en een keramische laag kolen die een zeer natuurgetrouw beeld heeft. Ten slotte hebben we voor de gashaarden keramische 'houtblokken' ontwikkeld die precies op echte stukken brandhout lijken. Zo bereiken we precies hetzelfde gevoel en dezelfde sfeer als bij een gewone houtkachel.

Om over na te denken voordat u een gashaard koopt

Voordat u een gashaard aanschaft, is het de moeite waard om na te denken over de voordelen die een gashaard heeft met betrekking tot het schoonmaken en bedienen van de kachel. De klasse, de kwaliteit en het design van gashaarden van RAIS zijn heel bijzonder. Bij RAIS gebruiken we namelijk altijd de beste materialen die er te krijgen zijn voor onze klanten. Een gashaard is een geweldige oplossing als u gezelligheid in uw huis wilt. Op koude winterdagen is er niets fijners dan met vrienden en familie rond de vlammen te zitten. Met een gashaard kunt u die gezelligheid binnen een paar seconden creëren. U hoeft geen hout te hakken en geen houtvuur aan te steken. Met een gashaard bent u in een paar seconden klaar en hoeft u alleen nog maar achterover te leunen en te genieten van de mooie vlammen en de heerlijke warmte die zich door de kamer verspreidt.


Gashaarden

De gashaarden van RAIS zijn heel eenvoudig dagelijks te gebruiken: u zet de haard aan met een druk op de afstandsbediening of via de app op uw smartphone. Binnen een paar seconden hebt u een mooi vlambeeld en een gezellig, warm vuur. Bovendien kunt u het naar wens meer of minder warm maken.

De gashaarden zijn vrijstaand en als inzethaard verkrijgbaar. Onze gashaarden werken op flessengas, aardgas en stadsgas.

Ontwerp uw eigen gashaard

Al onze vrijstaande gashaarden kunnen worden aangepast – dat wil zeggen dat u o.a. zelf de kleur, hoogte en deur van uw haard kunt kiezen. Pas uw kachel aan zodat hij precies bij uw huis past. Ga hier aan de slag.

Webbureau ITTP