&noscript=1 />

Inbouwgashaarden
- oogstrelende, tijdloze elegantie

Frontmodellen

Frontmodellen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, die passen bij elk interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit klein en discreet of groot en breed.

Hoekmodellen - linkerkant

Kies een hoekmodel met glas aan de linkerkant en geniet vanuit meerdere hoeken van de gezellige haard – waar in de kamer u ook bent.

Hoekmodellen - rechterkant

Met een hoekmodel met glas aan de rechterkant krijgt u vanaf twee kanten gezelligheid en heel veel vuur.

Modellen met drie zijden

Met glas aan drie kanten bieden deze modellen een indrukwekkend zicht op het vuur, zodat u uw woning precies zoals u dat wilt kunt inrichten.

Roomdividers

Gebruik dit model als een architectonisch element en een elegante roomdivider in uw woning. U kunt vanaf twee kanten van het vuur genieten.

Tunnelmodellen

Met deze gashaard krijgt u in twee kamers een gezellige haard en kunt u dwars door het vuur heen van de ene kamer naar de andere kijken.

U kunt bij een gashaard van RAIS verschillende accessoires kiezen.

Accessoires voor gashaarden

WiFi module

Met een wifi-module hebt u de mogelijkheid om uw gashaard te bedienen met een app op uw smartphone of tablet. Met de app is het gemakkelijk om het vuur aan te steken of te doven, om de temperatuur en timers in te stellen en nog veel meer.

Frames

Kies uit frames in zwart of roestvrij staal - aan twee of meer kanten. U kunt ook kiezen om de gashaard in te bouwen zodat het frame niet zichtbaar is.

Ontspiegeld glas

Kies optioneel voor ontspiegeld glas op de Visio Gas-modellen om de ervaring van een open haard te krijgen. Het ontspiegeld glas zorgt voor een fantastisch zicht op de vlammen en glas lijkt haast onzichtbaar.

Convectieroosters

Convectieroosters zijn voor alle inbouwhaarden verkrijgbaar in twee modellen: met gaten of lange groeven, en in zwart of wit. De breedte van het rooster sluit precies aan op de betreffende inbouwhaard.

Inbouwgashaarden

Met een inbouwgashaard hebt u talloze mogelijkheden om een unieke oplossing voor uw woning te creëren. De inbouwgashaarden van RAIS zijn verkrijgbaar met glas in één, twee of drie zijden, als hoekmodellen, roomdividers of tunnelmodellen. U kunt ervoor kiezen de inbouwgashaard te bekleden met steen, hem in een mooie kleur te verven of de ruwe betonelementen zichtbaar te laten. De inbouwgashaarden zijn bovendien verkrijgbaar in veel verschillende maten, dus u vindt er altijd één die in uw huis past.

De inbouwgashaarden van RAIS zijn ongelooflijk eenvoudig te bedienen – u gebruikt gewoon de afstandsbediening of downloadt een app voor uw tablet of smartphone. U draait de warmte gemakkelijk hoger of lager, steekt het vuur aan of stelt de timer in met de afstandsbediening of de app.

Onze inbouwgashaarden hebben een heel authentiek vlambeeld – keramische 'houtblokken', ledlicht, gloeidraad en keramische kooltjes geven in iedere kachel het gevoel van een echte, gezellige houtkachel. Bovendien hoeft u niets schoon te maken – alleen het glas van de inbouwgashaard moet af en toe met een droge doek worden afgeveegd. De inbouwgashaarden kunnen worden aangesloten op flessengas, aardgas of stadsgas.

Met een inbouwgashaard van RAIS krijgt u mooi design, kwaliteitsmaterialen en echte gezelligheid – met één druk op een knop. Ontdek de gashaarden uit onze Visio-serie, die bestaat uit maar liefst 16 verschillende modellen, en vind de kachel die precies bij uw woning past.

Webbureau ITTP