Zelf ontwerpen...
Frontmodeller

Frontmodellen

Frontmodellen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en modellen, die passen bij elk interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit klein en discreet of groot en breed.

RAIS Visio 70 F

Afmetingen glas: 70x43 cm (B-H)

RAIS Visio 90 F

Afmetingen glas: 90x55 cm (B-H)

RAIS Visio 160 F

Afmetingen glas: 160x45 cm (B-H)
Hjørnemodeller – venstre

Hoekmodellen - linkerkant

Kies een hoekmodel met glas aan de linkerkant en geniet vanuit meerdere hoeken van de gezellige haard – waar in de kamer u ook bent.

RAIS Visio 70 LC

Afmetingen glas: 70x39x43 cm (B-D-H)

RAIS Visio 90 LC

Afmetingen glas: 90x39x55 cm (B-D-H)

RAIS Visio 160 LC

Afmetingen glas: 160x32x45 cm (B-D-H)
Hjørnemodeller – højre

Hoekmodellen - rechterkant

Met een hoekmodel met glas aan de rechterkant krijgt u vanaf twee kanten gezelligheid en heel veel vuur.

RAIS Visio 70 RC

Afmetingen glas: 70x39x43 cm (B-D-H)

RAIS Visio 90 RC

Afmetingen glas: 90x39x55 cm (B-D-H)

RAIS Visio 160 RC

Afmetingen glas: 160x32x45 cm (B-D-H)
Tresidede modeller

Modellen met drie zijden

Met glas aan drie kanten bieden deze modellen een indrukwekkend zicht op het vuur, zodat u uw woning precies zoals u dat wilt kunt inrichten.

RAIS Visio 70 3S

Afmetingen glas: 70x39x43 cm (B-D-H)

RAIS Visio 90 3S

Afmetingen glas: 90x39x55 cm (B-D-H)

RAIS Visio 160 3S

Afmetingen glas: 160x32x45 cm (B-D-H)
Rumdelere

Roomdividers

Gebruik dit model als een architectonisch element en een elegante roomdivider in uw woning. U kunt vanaf twee kanten van het vuur genieten.

RAIS Visio 70 RD

Afmetingen glas: 43x65x49 cm (B-D-H)

RAIS Visio 90 RD

Afmetingen glas: 40x90x55 cm (B-D-H)
Tunnelmodeller

Tunnelmodellen

Met deze gashaard krijgt u in twee kamers een gezellige haard en kunt u dwars door het vuur heen van de ene kamer naar de andere kijken.

RAIS Visio 70 T

Afmetingen glas: 65x43 cm (B-H)

RAIS Visio 90 T

Afmetingen glas: 90x40 cm (B-H)

Inbouwgashaarden

Met een inbouwgashaard hebt u talloze mogelijkheden om een unieke oplossing voor uw woning te creëren. De inbouwgashaarden van RAIS zijn verkrijgbaar met glas in één, twee of drie zijden, als hoekmodellen, roomdividers of tunnelmodellen. U kunt ervoor kiezen de inbouwgashaard te bekleden met steen, hem in een mooie kleur te verven of de ruwe betonelementen zichtbaar te laten. De inbouwgashaarden zijn bovendien verkrijgbaar in veel verschillende maten, dus u vindt er altijd één die in uw huis past.

De inbouwgashaarden van RAIS zijn ongelooflijk eenvoudig te bedienen – u gebruikt gewoon de afstandsbediening of downloadt een app voor uw tablet of smartphone. U draait de warmte gemakkelijk hoger of lager, steekt het vuur aan of stelt de timer in met de afstandsbediening of de app.

Onze inbouwgashaarden hebben een heel authentiek vlambeeld – keramische 'houtblokken', ledlicht, gloeidraad en keramische kooltjes geven in iedere kachel het gevoel van een echte, gezellige houtkachel. Bovendien hoeft u niets schoon te maken – alleen het glas van de inbouwgashaard moet af en toe met een droge doek worden afgeveegd. De inbouwgashaarden kunnen worden aangesloten op flessengas, aardgas of stadsgas.

Met een inbouwgashaard van RAIS krijgt u mooi design, kwaliteitsmaterialen en echte gezelligheid – met één druk op een knop. Ontdek de gashaarden uit onze Visio-serie, die bestaat uit maar liefst 16 verschillende modellen, en vind de kachel die precies bij uw woning past.