&noscript=1 />

RAIS Q-Tee 2

Scroll down
Customizer
Customizer

Stel uw kachel samen

Kubistisch. Elegant minimalistisch. Functionalistisch. RAIS Q-Tee 2 is een kleinere kachel met een heel grote verbrandingskamer - een perfect effectieve warmtebron. Hij kan ook kolen verbranden, want de verbrandingskamer is voorzien van extra versteviging en luchttoevoer. De glazen deur bedekt de hele voorkant van de kachel en biedt zicht op een mooi vlambeeld. De discrete handgreep zit aan de zijkant van de kachel.

Zelf ontwerpen
 • Handgreep

  U kunt voor uw kachel kiezen uit verschillende handgrepen in luxe materialen, gebaseerd op een designtaal die past bij de vorm van de kachel.
 • Deur

  Staal of glas. Ruwe of zachte uitdrukking. Voeg de deur toe die bij uw stijl past zonder afbreuk te doen aan het ontwerp of de algemene uitstraling.
 • Zijmeubelen

  Breid uw houtkachel uit met een zijmeubel dat is aangepast aan de unieke vorm van de kachel. Het zijmeubel is verkrijgbaar in alle 6 RAIS-kleuren.
 • Poten

  Voeg poten toe aan uw houtkachel voor een stijlvolle en functionele basis die de kachel verhoogt en hem een meer opvallende en buitengewone positie in huis geeft. Leverbaar in twee hoogtes.
 • Sokkel

  Een sokkel voegt een stijlvolle en moderne basis toe die de kachel prachtig integreert in de kamer, en zorgt bovendien voor extra opbergruimte en een opvallende en buitengewone uitstraling. Leverbaar in twee hoogtes.

Ontwerp uw eigen RAIS!

Verken al onze ontwerpopties in de Customizer.
Zelf ontwerpen

Advies nodig?

Hebt u hulp nodig van een van onze vele adviseurs?
Advies

Krijg deskundig advies

Fill out my online form.

Dealer zoeken

Gebruik onze dealerkaart om een RAIS-dealer bij u in de buurt te vinden.
Operation
De luchtregeling in uw houtkachel is van cruciaal belang voor hoe efficiënt en schoon uw houtkachel brandt, dus u moet altijd goed weten hoe u uw houtkachel het beste kunt stoken op basis van de luchtregeling van de kachel.
Optimization
Geef uw houtkachel de beste mogelijkheden door hem aan te passen aan de omgeving waarin hij wordt geplaatst. Zo optimaliseert u ook de efficiëntie van uw houtkachel.

Aansluiting voor verse lucht

Optimaliseer het binnenklimaat met een systeem voor de toevoer van verse lucht voor de houtkachel in bijvoorbeeld laagenergiewoningen. Het AirKit-systeem zorgt voor een optimale verbranding zonder de kamertemperatuur of het binnenklimaat te beïnvloeden.

Technische Gegevens

Buitenafmetingen (B-D-H) in mm
582 - 410 - 975/598
Binnenafmetingen van de (B-D-W) verbrandingskamer
450 - 275 - 220
Rookuitlaat (diameter)
150
Verwarming (bij-20o C)
120
Efficiëntie
81%
Gewicht in kg
125

Webbureau ITTP