&noscript=1 />

Ontdek de gashaarden van RAIS - Materialen van hoge kwaliteit en een mooi design

Als u een gashaard van RAIS koopt, krijgt u een kwaliteitshaard die is ontwikkeld met de nieuwste technologie voor gashaarden.
Lees meer over wat u krijgt als u een gashaard van RAIS koopt.

Authentiek vlambeeld

Alle Visio-gasmodellen zijn voorzien van keramische houtblokken, die als twee druppels water op echt hout lijken. Geïntegreerd ledlicht onder in de kachel zorgt voor een effect van gloeiende kooltjes. De gashaarden creëren dezelfde sfeer en dezelfde gezelligheid als een gewone houtkachel.

Traploos instellen van de vlammen

Met de afstandsbediening zet u de vlammen gemakkelijk hoger en lager. Dankzij de traploze instelling van de vlammen kunt u precies de gewenste vlamhoogte kiezen.

Timer voor warmte wanneer u dat wilt

U kunt de gashaard zo instellen dat hij op bepaalde dagen of tijdstippen brandt. U kunt de gashaard bijvoorbeeld een half uur voordat de wekker gaat laten ontsteken, zodat de kamer heerlijk warm is als u opstaat.

Droom, ontdek en kies zelf

Het Visio Gas-assortiment bestaat uit 16 verschillende gasmodellen die op talloze verschillende manieren in uw huis kunnen worden ingebouwd. Zoek het model dat precies bij uw huis past, voor jarenlange gezelligheid, warmte en mooie uren. Op ons Instagram-profiel, dat u hier vindt, kunt u veel inspiratie opdoen.

Webbureau ITTP