&noscript=1 />

RAIS Viva L 140

Scroll down
Customizer
Customizer

Stel uw kachel samen

De Viva L 140 heeft een klassieke en stijlvolle designuitstraling die u eenvoudig precies aan uw eigen stijl kunt aanpassen. U kiest zelf de kleur, het zijglas, de handgreep en nog veel meer, zodat u precies de nieuwe houtkachel krijgt die u wilt. Bovendien heeft de kachel prachtige milieugegevens en een mooie verbranding. Door de grote, afgeronde glasdeur kunt u de vlammen vanuit verschillende kanten in de kamer zien. 

Zelf ontwerpen
 • Handgreep

  U kunt voor uw kachel kiezen uit verschillende handgrepen in luxe materialen, gebaseerd op een designtaal die past bij de vorm van de kachel.
 • Kleur

  Kies uit 6 zorgvuldig geselecteerde kleuren die tijdloos, exclusief en stijlvol zijn. Zo kun u uw houtkachel afstemmen op uw unieke stijl en smaak.
 • Deur

  Staal of glas. Ruwe of zachte uitdrukking. Voeg de deur toe die bij uw stijl past zonder afbreuk te doen aan het ontwerp of de algemene uitstraling.
 • Gekleurde schoorsteenbuizen

  Compleet design van top tot teen. Kies uw schoorsteenbuis in dezelfde kleur als uw houtkachel, voor een esthetisch samenhangend design.
 • Zijmeubelen

  Breid uw houtkachel uit met een zijmeubel dat is aangepast aan de unieke vorm van de kachel. Het zijmeubel is verkrijgbaar in alle 6 RAIS-kleuren.

Ontwerp uw eigen RAIS!

Verken al onze ontwerpopties in de Customizer.
Zelf ontwerpen

Advies nodig?

Hebt u hulp nodig van een van onze vele adviseurs?
Advies

Krijg deskundig advies

Fill out my online form.

Dealer zoeken

Gebruik onze dealerkaart om een RAIS-dealer bij u in de buurt te vinden.
Zichtbaarheid
Gebaseerd op de wens om het vuur ultiem zichtbaar te maken, hebben we ons speciaal ontwikkelde glas, Advanced Glass Concept, gecombineerd met andere opties. Het doel is om het zicht op de vlammen de allerbeste omstandigheden te geven.
Zijglas
Voeg zijglas toe aan uw houtkachel en ervaar het ultieme onverstoorde zicht op het vlammenspel.
Draaisokkel
Het buitengewone zicht op het vuur volgt u door de kamer met een draaisokkel die 360° kan draaien.
Operation
De luchtregeling in uw houtkachel is van cruciaal belang voor hoe efficiënt en schoon uw houtkachel brandt, dus u moet altijd goed weten hoe u uw houtkachel het beste kunt stoken op basis van de luchtregeling van de kachel.
Optimization
Geef uw houtkachel de beste mogelijkheden door hem aan te passen aan de omgeving waarin hij wordt geplaatst. Zo optimaliseert u ook de efficiëntie van uw houtkachel.

Warmteaccumulerende stenen

Voeg warmteaccumulerende stenen toe aan uw houtkachel en maak maximaal gebruik van het brandhout dat u verbrandt. Het resultaat is een ideale kamertemperatuur en optimaal energierendement.

Aansluiting voor verse lucht

Optimaliseer het binnenklimaat met een systeem voor de toevoer van verse lucht voor de houtkachel in bijvoorbeeld laagenergiewoningen. Het AirKit-systeem zorgt voor een optimale verbranding zonder de kamertemperatuur of het binnenklimaat te beïnvloeden.

Technische Gegevens

Binnenafmetingen van de (B-D-W) verbrandingskamer
352 - 292 - 446 mm
Rookuitlaat (diameter)
150 mm
Verwarming (bij-20o C)
105 m2
Efficiëntie
80
Gewicht in kg
131
- waarvan zeepsteen
48

Webbureau ITTP