&noscript=1 />

RAIS Caro SST / PST

Scroll down
Customizer
Customizer

Stel uw kachel samen

De Caro SST heeft een klassieke en stijlvolle designuitstraling. De grote hoeveelheid speksteen houdt de warmte vast en garandeert gedurende vele uren een gelijkmatige en aangename kamertemperatuur. Dankzij de grote, gebogen glazen deur geniet u nóg meer van het vuur, waar in de kamer u zich ook bevindt.
Zelf ontwerpen
 • Handgreep

  U kunt voor uw kachel kiezen uit verschillende handgrepen in luxe materialen, gebaseerd op een designtaal die past bij de vorm van de kachel.
 • Kleur

  Kies uit 6 zorgvuldig geselecteerde kleuren die tijdloos, exclusief en stijlvol zijn. Zo kun u uw houtkachel afstemmen op uw unieke stijl en smaak.
 • Deur

  Staal of glas. Ruwe of zachte uitdrukking. Voeg de deur toe die bij uw stijl past zonder afbreuk te doen aan het ontwerp of de algemene uitstraling.
 • Gekleurde schoorsteenbuizen

  Compleet design van top tot teen. Kies uw schoorsteenbuis in dezelfde kleur als uw houtkachel, voor een esthetisch samenhangend design.
 • Speksteen

  Een houtkachel met speksteenbekleding biedt niet alleen een uniek design, maar ook een perfecte warmteopslagcapaciteit die zorgt voor een efficiënte en langdurige warmteverdeling in huis.
 • Portosteen

  Portosteen voegt een exclusieve elegantie toe en verbetert de warmteverdeling in huis: ideaal voor de stijlbewuste en kwaliteitsgerichte consument.

Ontwerp uw eigen RAIS!

Verken al onze ontwerpopties in de Customizer.
Zelf ontwerpen

Advies nodig?

Hebt u hulp nodig van een van onze vele adviseurs?
Advies

Krijg deskundig advies

Fill out my online form.

Dealer zoeken

Gebruik onze dealerkaart om een RAIS-dealer bij u in de buurt te vinden.
Operation
De luchtregeling in uw houtkachel is van cruciaal belang voor hoe efficiënt en schoon uw houtkachel brandt, dus u moet altijd goed weten hoe u uw houtkachel het beste kunt stoken op basis van de luchtregeling van de kachel.
Optimization
Geef uw houtkachel de beste mogelijkheden door hem aan te passen aan de omgeving waarin hij wordt geplaatst. Zo optimaliseert u ook de efficiëntie van uw houtkachel.

Aansluiting voor verse lucht

Optimaliseer het binnenklimaat met een systeem voor de toevoer van verse lucht voor de houtkachel in bijvoorbeeld laagenergiewoningen. Het AirKit-systeem zorgt voor een optimale verbranding zonder de kamertemperatuur of het binnenklimaat te beïnvloeden.

Technische Gegevens

Binnenafmetingen van de (B-D-W) verbrandingskamer
352-224-442 mm
Rookuitlaat (diameter)
150 mm
Effect (min-max)
3-7
Verwarming (bij-20o C)
105 m2
Efficiëntie
80
Deeltjes
2,17
Gewicht in kg
197

Webbureau ITTP