&noscript=1 />

RAIS Caro 110

Scroll down
Customizer
Customizer

Stel uw kachel samen

De RAIS Caro 110 valt op met zijn afgerond design en subtiele vormen, de licht gebogen voorzijde en de schuine zijkanten. Het vlammenspel is te bewonderen door de grote glazen deur.

Zelf ontwerpen
 • Handgreep

  U kunt voor uw kachel kiezen uit verschillende handgrepen in luxe materialen, gebaseerd op een designtaal die past bij de vorm van de kachel.
 • Kleur

  Kies uit 6 zorgvuldig geselecteerde kleuren die tijdloos, exclusief en stijlvol zijn. Zo kun u uw houtkachel afstemmen op uw unieke stijl en smaak.
 • Deur

  Staal of glas. Ruwe of zachte uitdrukking. Voeg de deur toe die bij uw stijl past zonder afbreuk te doen aan het ontwerp of de algemene uitstraling.
 • Gekleurde schoorsteenbuizen

  Compleet design van top tot teen. Kies uw schoorsteenbuis in dezelfde kleur als uw houtkachel, voor een esthetisch samenhangend design.

Ontwerp uw eigen RAIS!

Verken al onze ontwerpopties in de Customizer.
Zelf ontwerpen

Advies nodig?

Hebt u hulp nodig van een van onze vele adviseurs?
Advies

Krijg deskundig advies

Fill out my online form.

Dealer zoeken

Gebruik onze dealerkaart om een RAIS-dealer bij u in de buurt te vinden.
Zichtbaarheid
Gebaseerd op de wens om het vuur ultiem zichtbaar te maken, hebben we ons speciaal ontwikkelde glas, Advanced Glass Concept, gecombineerd met andere opties. Het doel is om het zicht op de vlammen de allerbeste omstandigheden te geven.
Zijglas
Voeg zijglas toe aan uw houtkachel en ervaar het ultieme onverstoorde zicht op het vlammenspel.
Operation
De luchtregeling in uw houtkachel is van cruciaal belang voor hoe efficiënt en schoon uw houtkachel brandt, dus u moet altijd goed weten hoe u uw houtkachel het beste kunt stoken op basis van de luchtregeling van de kachel.
Optimization
Geef uw houtkachel de beste mogelijkheden door hem aan te passen aan de omgeving waarin hij wordt geplaatst. Zo optimaliseert u ook de efficiëntie van uw houtkachel.

Aansluiting voor verse lucht

Optimaliseer het binnenklimaat met een systeem voor de toevoer van verse lucht voor de houtkachel in bijvoorbeeld laagenergiewoningen. Het AirKit-systeem zorgt voor een optimale verbranding zonder de kamertemperatuur of het binnenklimaat te beïnvloeden.

Technische Gegevens

Buitenafmetingen (B-D-H) in mm
486-407-1111
Binnenafmetingen van de (B-D-W) verbrandingskamer
352-225-442
Rookuitlaat (diameter)
150 mm
Verwarming (bij-20o C)
105 m2
Efficiëntie
80
Gewicht in kg
131

Webbureau ITTP