&noscript=1 />

Visio Uniq in een hut in Noorwegen

In de schilderachtige omgeving van Fagerlia in Noorwegen staat een indrukwekkende hut die modern design combineert met de esthetiek van de natuur. Arne Hjelset en Birgit Høyland, de eigenaren van de hut, hebben in samenwerking met Neohytter een winterparadijs gecreëerd dat het omringende landschap aanvult en een ongeëvenaard uitzicht biedt op de bergen Sylan, Roltdalen en Skarvan.

2

De hut is een meesterwerk van eenvoudig Scandinavisch design en natuurlijke materialen. Met speciale aandacht voor de locatie en het gevoel van ruimte is elk detail zorgvuldig overwogen - van de strategisch geplaatste ramen die het uitzicht maximaliseren tot het interieurontwerp dat warmte en een ontspannen sfeer creëert.

Een centraal element van het design van de hut is de inzethaard, een RAIS Visio Uniq, die is gekozen vanwege het minimalistische ontwerp en de functionele warmte die hij biedt. Met glas aan drie zijden zorgt deze houtkachel niet alleen voor essentiële warmte en licht tijdens de donkere wintermaanden, maar vormt hij ook een esthetisch middelpunt in de kamer. Hij is ook gekozen vanwege de frameloze constructie, die het ononderbroken zicht op de vlammen maximaliseert.

1

De eigenaren hebben meer dan alleen een hut gecreëerd - ze hebben een thuis gecreëerd dat hun liefde voor de natuur, hun passie voor skiën en hun kennis van design van hoge kwaliteit weerspiegelt. De RAIS Visio Uniq-inzethaard symboliseert het hart van de hut en combineert functionaliteit met tijdloze elegantie. Deze hut is daarom een perfect voorbeeld van hoe RAIS-producten exclusieve huizen en hutten kunnen verrijken.

3

Webbureau ITTP