&noscript=1 />

Skagen Klitgård - Architectonisch vakantiehuis boven in Denemarken

In het adembenemende landschap van Skagen, waar de lucht de zee ontmoet, vindt u een buitengewoon vakantiehuis – een privé toevluchtsoord. Het huis combineert zonder compromissen klassiek met modern en biedt een echte en authentieke Skagen-ervaring.

World Case Juni 2023 1

Het luxe vakantiehuis is een buitengewoon en stijlvol vakantiehuis van maar liefst 300 vierkante meter, ontworpen door PAX Architects. Het huis heeft een kenmerkend en uniek ontwerp, wat het echt bijzonder maakt.

Het interieur van het vakantiehuis wordt gekenmerkt door een uniek mooie esthetiek, waarbij de grote gemeenschappelijke ruimte optimaal het gevoel geeft van één zijn met de elementen. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een perfecte en comfortabele sfeer te creëren.

1

"De locatie en indeling van het vakantiehuis geven het gevoel dat je alle elementen binnen handbereik hebt – de wind, het water en de aarde buiten, perfect aangevuld door het vuur in de haard binnen", zegt Mathias Brockdorff. 

Centraal in het huis is een Visio 2:1 geplaatst, die als middelpunt van de gemeenschappelijke ruimte fungeert en een buitengewoon gevoel van luxe en elegantie toevoegt. Met zijn moderne design en het onweerstaanbare vlambeeld creëert hij knusse warmte en geeft hij de ruimte een eigen karakter dat elders moeilijk te vinden is.

R Hjortshoj Skagen Klitgaard WEB 67 stor

Het huis wordt omringd door duinen en een wilde maar schilderachtige tuin die zich nestelt tegen de met hout beklede gevels. Kleine paadjes leiden gasten door de tuin rechtstreeks naar het strand en een ongeëvenaard uitzicht op zee. 

World Case Juni 2023

Foto: Rasmus Hjortshøj

Webbureau ITTP