&noscript=1 />

Een onder architectuur gebouwd vakantiehuis in een natuurrijke omgeving

Bij de vele genoegens van de zomer horen ongetwijfeld ook de eindeloze uren die je doorbrengt in een vakantiehuis. Maar niet alle vakantiehuizen zijn hetzelfde. Stel je een plek voor waar architectonische verfijning samenkomt met de eenvoud van de natuur, een plek die zowel modern als gezellig is. Die plek ligt op het prachtige eiland Læsø, in de vorm van een door een architect ontworpen lang vakantiehuis dat een bijzonder interieur verbergt.

IMG 0608

In het hart van dit vakantiehuis staat een RAIS Nexo 100-houtkachel – een combinatie van Scandinavisch design en functionaliteit. De Nexo 100 staat bekend om zijn elegante uiterlijk en uitstekende warmteafgifte. 

Op koele zomeravonden of stormachtige winterdagen verzamelt het gezin zich rond deze houtkachel. Het knisperende vuur creëert in combinatie met het strakke design van de kachel een gevoel van moderne luxe en klassieke gezelligheid.

1

”Het mooie, eenvoudige design van Nexo past perfect in de strakke, Scandinavisch geïnspireerde architectuur van het huis. We hebben bewust gekozen voor het stijlvolle uiterlijk met zijglas, zodat we overal in onze woonkamer met open keuken kunnen genieten van het prachtige vlammenspel. Het is heerlijk om na een regenachtige dag lekker te gaan zitten met een kop warme chocolademelk, je te laten overspoelen door de dans van de vlammen en de gezelligheid en rust te voelen die ontstaan.” – Maria Larsen

2

Precies die sfeer en dat gevoel, die mix van moderne architectuur en traditionele Deense hygge, maken dit vakantiehuis op Læsø zo uniek. Het is een feest van eenvoudige genoegens, rust en momenten waarop de tijd lijkt stil te staan.

Sommerhus3

Webbureau ITTP