&noscript=1 />

Een Q-Tee 2 in een zweedse nieuwbouwwoning

Dit nieuwbouwhuis met rondom grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en een hoog plafond dat de ruimte naar de hemel opent, straalt een uniek gevoel van rust en harmonie uit.

In het midden van het huis vinden we een RAIS Q-Tee 2-houtkachel die niet alleen warmte, maar ook een subtiele elegantie aan de kamer toevoegt. Het design van de Q-Tee 2 is eenvoudig en Scandinavisch. Hij past daardoor harmonieus bij de esthetiek van het huis en creëert een gezellige sfeer die uitnodigt tot ontspanning en samenzijn. 

1

"We hebben voor een RAIS Q-Tee 2 gekozen omdat we dit model nog niet in heel veel huizen hadden gezien. We werden aangetrokken door het eenvoudige design in combinatie met de lades voor het opbergen van brandhout. De houtkachel dient niet alleen als warmtebron, maar ook als interieurdetail en pronkstuk in de gecombineerde keuken en woonkamer van het huis. De strakke lijnen en zwarte details passen goed bij onze grote ramen en betonnen vloer. Eenvoudig maar anders, precies zoals wij het willen."

2

Als de zon door de grote ramen naar binnen schijnt, wordt de Q-Tee 2-houtkachel een kunstwerk op zich, met de vlammen die in het glas dansen en een warme gloed door de kamer verspreiden. 's Avonds creëert de zachte gloed een gezellige sfeer die uitnodigt om tijd door te brengen met familie en vrienden.

De Q-Tee 2 ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook een betrouwbare warmtebron die zorgt voor comfort en welzijn in huis, zelfs op koude winterdagen. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en hoge efficiëntie is het een plezier om de oven aan te steken en te genieten van de gezellige warmte die hij creëert.

3 1

Webbureau ITTP