&noscript=1 />

GASHAARD IN OUD VISSERSHUISJE

Direct aan het water, aan een smal strandje, ligt een heel bijzonder huis. Een oud vissershuisje uit 1771 met een rieten dak en lage plafonds. 

RWC2 1

Bij de inrichting is rekening gehouden met hoe oud het huis is. Het is licht, met gezellige en romantische details die zorgvuldig zijn uitgekozen. Het hart van het huis is de woonkeuken, die is uitgerust met een prachtig en bombastisch gasfornuis. Hier creëert de man des huizes graag gastronomische hoogstandjes, terwijl de andere leden van het gezin zich op de bank koesteren aan de warmte van de gashaard, de elegante en efficiënte RAIS Q-Tee II

RWC2 2.1

Hier ademt alles rust en stilte, ook al gaat de wind buiten de kleine ramen tekeer, zoals zo vaak langs de Deense kust. De eenvoudige bediening van de gashaard, met slechts één klik, past perfect in de rustige en ontspannende sfeer. 

RWC2 3

De sfeer, de warmte van de brandende haard, het uitzicht op zee en de geur van lekker eten daar in het hart van het huis creëren de perfecte setting voor gezellige momenten met of zonder gasten. 

RWC2 4

B9950086

Webbureau ITTP