&noscript=1 />

Inzethaard in zweedse hut

Het uitzicht vanuit deze hut, gelegen in het hart van het Zweedse berglandschap, met sneeuw, hoge bomen en skipistes in de achtertuin, is niets minder dan spectaculair. Maar ook het interieur is een lust voor het oog: het huis is nieuw gebouwd in 2022 met mooie en goed gekozen materialen die de omringende natuur weerspiegelen. 

Ikke navngivet 1

En als de kou buiten toeslaat, zorgt de ingebouwde haard in het huis voor een opvallend contrast binnenshuis. Want na een lange dag op de langlaufloipes trekt de gezelligheid binnen. Je zoekt warmte uit alle mogelijke hoeken: een warme kop koffie, thee of chocolademelk, behaaglijke pantoffels, een knusse deken en, niet in de laatste plaats, de allesbepalende warmte van een brandende haard. 

Blog 2

En daar, in het midden van het huis, worden de warmte en de vertrouwde geur van een brandende haard verspreid vanuit een Visio 3L. De haard zelf is prachtig ruw bekleed met steen, een stevig contrast met de zachte, dansende vlammen die vanuit alle hoeken van de woonkeuken zichtbaar zijn. 
Met dat uitzonderlijke zicht op het vuur, en de deur die langzaam en geruisloos open schuift als het hout moet worden bijgevuld, is het pas echt lekker ontspannen na een lange drukke dag. 

566023 420 1 036

Fotocredits: Spismiljöbutiken in Helsingborg, Zweden 

Webbureau ITTP