&noscript=1 />

Een sterke comeback voor de open haard

Met een uniek uitzicht op het strand en de zee hebben Anders Laustsen en zijn gezin een villa gebouwd die is geïnspireerd op de degelijke, onder architectuur gebouwde huizen uit de jaren zeventig.

2xBilleder 1

In de villa maakt de klassieke open haard van de jaren 70 een sterke comeback, met een RAIS Visio 70 die is ingebouwd in een ruwe bakstenen muur en is aangesloten op flessengas. De verlaagde zithoek heeft een prachtig uitzicht op het water terwijl de haard gezelligheid biedt.

H1 B9939936 mindre

Ons nieuwe huis moest worden gekenmerkt door duurzame kwaliteitsoplossingen, dus was de keuze voor een RAIS vanzelfsprekend. We kozen voor een frontmodel zodat we bij het interieurontwerp en de inrichting van het huis geen rekening hoefden te houden met de afstand tot brandbare materialen.
– Anders Laustsen, A-T Pejse, Skov & Havecenter.

AT 2

B9940220 lille

In de hele villa zijn duurzame kwaliteitsmaterialen zoals eikenhout gebruikt, van de ingebouwde kasten tot de vloeren en drempels, en zelfs aan de kleinste details is gedacht. Zo is gekozen voor een roestvrijstalen omlijsting rond de haard en zijn de convectiegaten boven de haard gemetseld als mooi architectonisch element.

B9940322 lille

2xBilleder 4 

 

Webbureau ITTP