&noscript=1 />

Een Visio Uniq in een majestueuze nieuwbouwwoning

Een meesterwerk van detail en design – zo kun je dit nieuwbouwhuis het beste omschrijven. Mai-Britt, de enige bewoner van het huis, ontwierp met uitzonderlijke flair en precisie een huis dat comfort en stijl uitstraalt. Over elk detail is nagedacht, van de trap van uniek watergepolijst marmer waarvan geen twee treden hetzelfde zijn tot het slim geïntegreerde glas voor de houtkachel dat perfect is uitgelijnd met de massief eiken vloer.

1

Dit majestueuze betonnen huis, bekleed met steen, biedt een adembenemend uitzicht over het meer en de stad. Binnen wordt rauwe kracht gecombineerd met zachte lijnen en vloeien de ruimtes samen in een harmonie die uitnodigt tot rust en ontspanning. 

2

Geïnspireerd door een haard die ze zag in een Duitse krimi drong Mai-Britt aan op een RAIS Visio Uniq – een frameloze schoonheid die perfect is geplaatst in de ruime woonkamer van het huis. Als je op de bank zit, wordt het uitzicht op het vuur gecombineerd met de prachtige natuur die zichtbaar is door de grote ramen. 

3.1

Het huis is een samensmelting van kunst, gezelligheid en stijl. Elke kamer is een balans van functie en esthetiek, waar artistieke kunstwerken samensmelten met alledaags comfort. 
Zoals Mai-Britt het zelf omschrijft: "Het is gewoon een huis, maar ook een heel speciaal huis dat dromen oproept en een unieke familieplek vormt." 
Dit is niet alleen een huis - het is een levensstijl, een droom die is gerealiseerd in beton, glas en hout.

Webbureau ITTP