&noscript=1 />

De perfecte match met de architectuur en het ontwerp van je huis

De sobere architecturale vormtaal en voorliefde voor robuuste materialen van architecten Friis en Moltke waren de inspiratiebron voor Art Director & Motion Designer Niels-Ole Schmidt bij het ontwerpen van zijn nieuwe huis.

2xBilleder 1

Het resultaat: een huis dat wordt gekenmerkt door ruwe, solide materialen, strakke geometrische lijnen en mooi op elkaar aansluitende kamers, waar grote raampartijen natuur, licht en lucht naar binnen halen.

2xBilleder 3

Een RAIS Visio 70 RD-gashaard fungeert als een monumentale roomdivider, die de keuken en de eethoek scheidt van de woonkamer en overal in de kamer een uniek zicht op het vuur biedt.

2xBilleder 2

De haard is ingebouwd in een muur van zwart geschilderde brandvertragende panelen, is aangesloten op flessengas via een verborgen leiding in de vloer en lijkt volledig geïntegreerd in de architectonische expressie van het huis.

B9940220 lille

Ik koos voor een gashaard van RAIS omdat ik daarmee een oplossing kon creëren die volledig geïntegreerd is in het ontwerp en de architectuur van het huis. Tegelijkertijd is het gemakkelijk dat hij direct op gas wordt aangesloten, zodat we als gezin met één druk op de knop – letterlijk – de gezelligheid van echt vuur in een druk dagelijks leven kunnen brengen.” – Niels-Ole Schmidt

B9940322 lille

2xBilleder 4 

Oktober 2022 

Webbureau ITTP