Vi gleder oss ...

Akkurat nå, når jeg sitter og skriver til dere, kan jeg konstatere at vi i påsken hadde et skikkelig vårlig vær med sol og varme temperaturer her i Danmark – og det fine været fortsetter. Men jeg har også lagt merke til at været er litt blandet i andre land – vi kaller det skikkelig aprilvær.

B9925953

Slikt vær får meg til å glede meg enda mer - til vår og sol og gode stunder i hagen. Og ja - i det hele tatt å bare være mye mer ute ...

Gå ute og nyte. Sitte og slappe av. Skape hyggelige stunder.  Tenne noen fakler i et hjørne. Se myggen som danser i gløden fra oljelampen.

B9926064 1
B9926064 1

Senere, når det blir ekte sommer og vi virkelig åpner dørene, kan det være på tide med inspirasjon. Skal neste vinter forskjønnes med en finere og mer moderne vedovn?

bredde billeder

For eksempel er den hvite Viva L en ekte fotomodell! Men den skal ikke bare bedømmes på utseendet. En slik ny ovn utnytter brenselet langt bedre enn du kanskje tror, og det har eksemplariske miljødata. Det er så godt som ingen uforbrente restpartikler fra en slik ovn. Du kan velge mellom en ovn til gass eller en ovn som bruker ved. Og da er du veldig godt rustet til å møte en ny vinter.

B9925421 ny ny
B9925421

Ringen er sluttet – nå skal det bli vår. Jeg ønsker meg masse hygge – og mye god inspirasjon. Og besøk endelig nettstedet vårt ...

Webbureau ITTP