&noscript=1 />

Den vanlige historien … ☺

Når det handler om mad, så handler det ikke bare om maden…

Når det handler om mat, så handler det ikke bare om maten …

Når man for eksempel går inn et sted for å spise, så er det mye annet som teller.

Det er man veldig bevisst om på restaurant 2Takt i Frederikshavn.

Når man som gjest kommer inn i den store avlange restauranten, får man fort en god følelse.

01
02

Ikke bare fordi de serverer den ene livretten etter den andre, men også fordi man blir omfavnet av en hyggelig og god atmosfære, og i nesten hjemlige omgivelser. I den ene enden av lokalet sender en hvit Viva L Gas varme ut til omgivelsene – i kaffestuen i den andre enden gjør en innebygd RAIS 500-2 det samme. Flammene sprer et gyllent skjær, og ilden knitrer og sender ut små blink.

03

Dampede franske asparges med håndpillede kaldtvannsreker og sauce mousseline, en hollandaise-saus vendt med lett pisket krem.

Så det er ikke bare synet, smaken og duften av sjefskokk Thomas Christensen sine hvite asparges og håndpillede reker man nyter. Man nyter også følelsen av strålevarme fra ovnen og følelsen av å ha landet et bra sted. Jo flere sanser som stimuleres på en god måte, jo bedre … Den vanlige historien ☺  

04

Hakket innerlår av kalv rørt med olivenolje, salt og pepper – servert med trøffelmajones, syltede røde løk, ristede maltbrød-krutonger og urter.

Det samme gjelder når man er hjemme. Lyden av nystekt brød som brytes. Duften av jordbærsyltetøy, og så videre … Og prikken over i-en er alt det ekstra en vedovn i rommet tilføyer og tilbyr sansene våre. Måltidet oppgraderes, det er skjønt å bare være i rommet. Det eneste man skal er å nyte det … ☺

05
06

Webbureau ITTP