Formge själv…
När man nu tycker om massor av eld...

27.08.18

27.08.18

När man nu tycker om massor av eld...

Vår nya braskamin heter Nexo. Jag berättar gärna om varje en ny kamin. För de har alla sina styrkor, ny design och kanske nya funktioner. Annars hade vi ju inte skapat en ny kamin här hos RAIS...

Och vad är det så med Nexo? Vid första anblicken ser man kanske en kamin, som är mycket disciplinerad med sin fyrkantiga design. Kubism. Geometri. Lugn. Fin, fin finish. En snygg kamin, som passar in på väldigt många ställen.

Men när den upptänd, lägger man kanske mer märke till, att det bara är så mycket eld. Mycket mer eld... Elden brinner riktigt vackert – och ja, man har bara så mycket glädje av de stora glasluckorna.

Hos RAIS kan kunden som du vet själv välja färg och en lång rad detaljer på sin kamin, det gäller även Nexo. Och skulle jag själv välja en ny kamin till mitt hem, så skulle jag kasta min kärlek på mokka. Mörkt chokladbrun. Dunkel umbra. Vi säger mokka. Alltså en mörk kamin, som kommer att stå i kontrast till mina ljusa väggar och till elden. Se de andra färgerna här.

nexo19
nexo42
Nexo kan man customize – här i mokka med glaslucka...
nexo 5
Denna enkla braskamin är lätt att integrera i hemmets stil...

Mitt i naturen, kulturen och designen ...
Den sedvanliga historien… ☺
Med Q-Tee bland trädkronorna…
Nu har min identitet som vedeldande braskaminsanvändare satts på prov…

Follow this blog

Rais blog top ny

anncharlotte@rais.dk
+ 45 40 21 34 72

Læs mere om bloggen

Vår webbsida använder cookies.
Om du klickar vidare på sidan accepterar du vår användning av cookies. Vill du veta mer, klicka här.

Jag accepterar.