Formge själv…
Nu har min identitet som vedeldande braskaminsanvändare satts på prov…

28.03.19

28.03.19

Nu har min identitet som vedeldande braskaminsanvändare satts på prov…

Jag säger det direkt och utan omsvep: jag har sedan länge använt en vanlig vedeldad braskamin. Normalt tillbringar jag en hel del tid vid skrivbordet framför datorn och tycker faktiskt om att hugga och stapla ved. Och ibland behöver jag absolut nollställa hjärnan med en timme eller två vid vedklyven.

Sedan är det lukten eller doften av ved! Både färskt och torrt. Den har jag verkligen inte något emot… Och slutligen: vem far illa av en liten tur över gårdsplanen på jakt efter virke även om det är mörkt och vinden biter? Så här har det varit under många år.

Men nu har min identitet som vedeldande braskaminsanvändare satts på prov. De helt nya kaminerna från RAIS använder gas. Och jag har fått lära känna dem. Och har som uppgift att vitt och brett berätta om hur snygga, effektiva och enkla de är att använda i det dagliga livet.

01
02

Nu har stunden alltså kommit då överraskningen slog ner: Att det kunde vara så enkelt! Tänk dig att man kan programmera kaminen så att det är en behaglig värme i köket och vardagsrummet redan när man stiger upp på morgonen! Tänk dig att man bara startar den med ett klick på mobilen. Och höjer eller sänker värmen och lågorna med samma enhet som man ändå alltid har till hands. Tänk dig att man kan ha en braskamin – och samtidigt ha det så bekvämt! Ordet lättja använder jag inte ☺ – men orden behagligt, superenkelt och, ja, på icke-svenska: convenient – de passar utmärkt för att beskriva min upplevelse av de nya gaskaminerna.

03
04

De hjälper med vardagen i barnfamiljen som har fullt upp, familjen som redan har mängder av saker på schemat, de som gärna vill värma upp bostaden på ett enkelt sätt, de på tredje våningen och de som har kommit upp i åren…

Där är jag inte än. Men…

Tips: Kolla in alla fördelar och möjligheter med de nya gaskaminerna på vår webbplats. Vi har både fristående kaminer och kamininsatser av många modeller.


Når foråret og tid kommer, så skal vi: Ud! Ud! Ud!
Vi har fått varma hälsningar från Nordamerika
En kort berättelse om detaljer ...
Skapa något eget!

Follow this blog