Nå blir identiteten min som vedovnbruker testet …

Jeg sier det rett ut: Jeg har i mange år brukt en vanlig vedovn. I hverdagen sitter jeg mye foran en computer, så jeg koser meg faktisk når jeg kommer ut og kan jobbe med ved. Når jeg står ved kløyvemaskinen kan jeg slappe av og koble av.

Og for ikke å snakke om duften av ved! Både frisk ved og tørr ved. Den har jeg absolutt ingenting imot … Det er nok heller ingen som tar skade av en liten tur over gårdsplassen for å hente ved selv om det kan være mørkt og vinden kan være ganske frisk? Slik har det vært i mange år.

Men nå er min identitet som vedovnbruker satt på en prøve. De aller nyeste ovnene og peisene fra RAIS bruker gass. Jeg er blitt godt kjent med dem, og jeg har til oppgave å fortelle vidt og bredt om hvor fine, gode og enkle de er å bruke i hverdagen.

01
02

Og jeg er blitt skikkelig overrasket: Tenk at det kan være så enkelt! Tenk å kunne programmere peisen slik at det allerede er god varme på kjøkkenet og i stua når man står opp om morgenen! Tenk at man bare tenner peisen med et klikk på mobilen. Og man skrur varmen og flammene opp og ned med samme device, som alltid er i nærheten. Tenk at man kan ha en peis – og samtidig ha det så makelig! Ordet dovenskap bruker jeg ikke☺ - men ord som behagelig, super enkelt og det unorske «convenient» - er ord som beskriver det jeg har opplevd med de nye gasspeisene.

03
04

De passer bra inn i hverdagen til travle barnefamilier, i familier hvor man har mye program, til dem som ønsker å varme opp på en enkel måte, til dem som bor i 4. etasje og dem som kanskje er blitt litt eldre.

Jeg er ikke helt der enda, meeeen …

Tips: Sjekk alle fordelene og mulighetene med de nye gasspeisene på hjemmesiden vår. Det er både frittstående ovner og peisinnsatser i mange modeller.

Webbureau ITTP