&noscript=1 />

Hvor modig er du?

Hvordan bliver en brændeovn en integreret del af din boligindretning? Hvordan spiller den sammen med resten af interiøret og ikke mindst med de farver, du gerne vil indrette dig med?

Hvordan blir en vedovn en integrert del av boliginnredningen? Hvordan spiller den sammen med resten av interiøret, og ikke minst med de fargene du gjerne vil innrede med?

For å hjelpe deg på vei, har RAIS inngått et collab med Dyrup, slik at du kan se hvordan våre ovner i forskjellige farger spiller sammen med tidens aktuelle fargetrender. Dyrups fargeekspert Annette Høj Vraa har valgt ut en rekke nye, spennende farger, slik at du kan bli inspirert til hvordan din RAIS-ovn kan skape kontrast til, forsterke eller komplementere veggfargen i din bolig.

1
2
3

Men hvor modig er du egentlig? Når det gjelder farger og vegger? Til deg som ikke er redd for å prøve noe nytt, er den støvede lilla, B56 Ametyst, med grå undertoner kanskje det helt rette. Fargen er valgt som årets farge 2017 hos Dyrup, og er ikke minst en sterk trend på den internasjonale design- og interiørsenen.

Uansett om du foretrekker det diskrete og minimalistiske, det dristige og det modige, retro eller kitch, så kan du finne et RAIS-design og en farge som spiller perfekt sammen med din boliginnredning og ditt Dyrup fargevalg.

Så du kan bare finne penselen frem. Det vil jeg!

Webbureau ITTP