Zelf ontwerpen...
Art of fire - RAIS
art of fire logoEen RAIS-kachel is niet alleen maar een warmtebron. Noem het gerust een filosofie. De kachel verenigt esthetiek en technologie, vorm en functie, design en vakmanschap.

Wij noemen het "Art of Fire"

Het is onze constante ambitie om mooie, comfortabele en schone warmte te creëren voor uw huis, vakantiehuis of chalet. Kasteel, restaurant, conferentiezaal of? We verpakken het vuur met grote zorg in van ruw staal gemaakte kachels. We creëren kortom welzijn, welzijn en comfort.

Onze producten verstrekken dat beetje extra. De beste kwaliteit. Het uitgekiende design. De absolute afwerking. De elegante details. De supermoderne technologie. De extralange levensduur. Plezier dat blijft duren. Bij RAIS kiezen we zonder compromissen voor de beste materialen. Dit geldt voor het glas, staal en de andere metalen voor de technische onderdelen. Daarnaast zijn er ook kleine details en praktische oplossingen van leer, Corian, silicone enz. Wanneer de kachel niet zwart is, wordt hij aangeboden in een reeks van zorgvuldig geselecteerde bijna natuurlijke tinten.

Dit komt allemaal samen met goed vakmanschap. Het wordt gezien en gevoeld wanneer de kachel gebruikt wordt in het dagelijkse leven. De zorgvuldig afgeronde kanten. De elegante klik. De schone vensters. Het voltooide werk dat bol staat van de professionele trots.