Vurig – een heel nieuwe betekenis...

U dacht vast dat u wel wist wat vurig betekent. Dat dacht ik zelf ook. Totdat ik beter wist...

De vurigste man die er is, woont in Zweden. Meer bepaald in Örnskjölsvik een deel van de regio Höga Kuste, 100 kilometer ten zuiden van Umeå in het oosten van Zweden.

AE3A0288 3

AE3A1041

Patrik Eriksson, die ook wel Patrik Murar’n (Patrik de metselaar) wordt genoemd, is niet alleen gezegend met een aanstekelijk en vurig enthousiasme. Hij is ook iemand die een innerlijke gloed heeft, die warm wordt van goed design en kwaliteit, EN die zijn creativiteit en goed vakmanschap graag vertaalt in haarden! Met andere woorden: hij creëert vurig en gepassioneerd goede oplossingen rond vuur bij zijn klanten!

AE3A0288 3
AE3A1041

En wat ons vooral bevalt – in al zijn eenvoud – is natuurlijk dat hij vanuit die passie juist RAIS als zijn partner heeft gekozen.

Bij Gula Huset helpt hij klanten bij het kiezen en aanpassen van precies die kachel of haard waar ze het meest gelukkig mee zullen zijn, zowel op korte als op lange termijn.

AE3A0268

En zoals u kunt zien, is Patrik echt fanatiek als het gaat om het creëren van mooie oplossingen. Alleen het beste is goed genoeg! En bij RAIS zijn we eigenlijk wel een beetje trots dat we iemand kennen die zo vurig is... :)

AE3A0288 3
AE3A1041

Webbureau ITTP