We verheugen ons...

Terwijl ik dit zit te schrijven, zie ik dat we in Denemarken niet alleen met Pasen echt lenteweer met zon en warmere temperaturen hebben gehad, maar dat het mooie weer aanhoudt. Maar ik heb ook gezien dat het in sommige andere landen wisselvallig lenteweer is geweest. April doet wat hij wil.

B9925953

Met dit soort weer verheug ik me des te meer – op de lente, op de zon en op tijd in de tuin. En in het algemeen op gewoon veel meer buiten zijn...

Heerlijk genieten. Lekker zitten en uitrusten. Gezellige momenten creëren. Een paar fakkels aansteken in een hoek. Kijken naar de collectieve dans van de muggen in het schijnsel van de olielamp.

B9926064 1
B9926064 1

Later, als het echt zomer is en we de deuren echt openzetten, is het misschien tijd voor wat inspiratie. Moet de volgende winter worden opgefleurd met een mooiere en modernere houtkachel?

bredde billeder

De witte Viva L is bijvoorbeeld een echt fotomodel! Maar uiterlijk is niet het enige wat telt. Zo'n nieuwe kachel gaat veel zuiniger om met brandstof dan u zou denken en hij heeft voorbeeldige milieugegevens. Een kachel als deze heeft vrijwel geen onverbrande restdeeltjes. U kunt kiezen tussen een gaskachel en een houtkachel. En daarmee bent u goed voorbereid om een nieuwe winter aan te kunnen.

B9925421 ny ny
B9925421

De cirkel is rond – nu wordt het eerst lente. Ik wens u veel plezier – en heel veel inspiratie. Kijk op onze website... 

Webbureau ITTP