Een reis bijna naar het einde van de wereld...

U hebt misschien wel gemerkt dat ik regelmatig op zoek ga naar voorbeelden van onze kachels in een mooie, andere, onder architectuur ontworpen of anderszins interessante of adembenemende omgeving...

Ik heb er weer een gevonden. Kijk hier maar eens. Op de plek waar vroeger een kleine opslagplaats was waar vissers hun netten bewaarden. Vandaar de naam, The Net Store.

En waar in de wereld ligt dat? Helemaal in de uiterste noordwesthoek van Schotland, waar het landschap bestaat uit kliffen en fjorden. Aan de rand van een van onze grote oceanen, de Atlantische Oceaan. Bijna aan het einde van de wereld...

Nou - dat is natuurlijk relatief. Als je in een van de dorpjes in die omgeving woont, is het gebied natuurlijk het middelpunt van de wereld. Maar als je bijvoorbeeld vanuit Zuid-Europa reist, dan staat onze Q-Tee 2 wel een heel eind verderop op te warmen.

Ik schrijf dit vanuit Denemarken, dus voor mij is het ook een hele reis naar Applecross Village en dan nog verder naar de klifrand met uitzicht op de Hebriden.

Wie wil er met me mee? Een reis bijna naar het einde van de wereld? Hoe dan ook, ik droom van zo’n reis. Droom met me mee! En laat u inspireren door deze prachtige foto’s, waar interieur en omgeving samen opgaan in een groter geheel. In al hun eenvoud. U vindt er meer op www.the-net-store.com.

 

Webbureau ITTP