Een kort stukje over details...

Ik weet dat ik het al heel vaak heb gezegd en geschreven: details kunnen een aanzienlijk verschil maken...

Nu wil ik het ook graag laten zien - met een prachtig voorbeeld uit het echte leven, uit de wereld waar echte mensen wonen die een brandende kachel hebben.

VISIO GAS T www 700x700px6
VISIO GAS T www 700x700px
VISIO GAS T www 700x700px4
VISIO GAS T www 700x700px2

Ik was op bezoek bij Jan in Frederikshavn, helemaal in het noorden van Denemarken. Hij heeft een RAIS Visio Gas T, een tunnelkachel dus. In dit huis is niets overgelaten aan het toeval.

B0019772

Veel mensen vinden dat ventilatieroosters eigenlijk niet mogen opvallen, dus ze kiezen er uit praktische overwegingen een plek voor. Dat is hier niet het geval! Ze zijn exact symmetrisch geplaatst, in harmonie met de kachel. De muur als geheel krijgt er een bijna grafische uitstraling door. Zo mooi kun je dat doen!

VISIO GAS T www 700x700px5
VISIO GAS T www 700x700px3

De omlijsting van de kachel is al net zo doordacht. Voor deze inbouw is uit ons assortiment een zwart frame gekozen, dat de kachel gestroomlijnd omlijst. Zo kan een installatie heel mooi worden voltooid.

Onze Woodbox van geolied licht eiken past bovendien prachtig bij de vloer.

B0019786

Rest mij alleen nog om namens de tevreden kacheleigenaar twee dingen te zeggen: dat een gaskachel een aanrader is, omdat die zo gemakkelijk is na een drukke dag. En dat het mooie doorkijkje door het vuur in zo'n tunnelkachel beide kamers een extra dimensie geeft.

Dus ik zeg het nog een keer. Denk aan de details

Webbureau ITTP