Zelf ontwerpen...

Cookie- en privacybeleid

Inleiding

Als u onze website bezoekt, worden er gegevens over u verzameld die wij gebruiken om onze inhoud aan te passen en te verbeteren en om ervoor te zorgen dat de advertenties die op de site worden weergegeven, relevanter zijn. Als u niet wilt dat er gegevens worden verzameld, moet u uw cookies wissen en de website verder niet meer gebruiken. Hieronder leggen wij uit welke gegevens er worden verzameld, met welk doel dat gebeurt en welke derden toegang tot de gegevens hebben.

Cookies

De website maakt gebruikt van “cookies”. Een cookie is een tekstbestandje dat wordt opgeslagen op uw computer, telefoon e.d. met als doel u te herkennen, instellingen te onthouden, statistische analyses uit te voeren en advertenties op maat weer te geven. Cookies kunnen geen schadelijke code, zoals een virus, bevatten. Cookies kunnen worden gewist of geblokkeerd.

Als u cookies wist of blokkeert, is het mogelijk dat de advertenties die u ziet minder relevant voor u zijn en dat ze vaker worden weergegeven. Bovendien loopt u het risico dat de website niet optimaal werkt en dat u niet tot alle inhoud toegang hebt.

De website bevat cookies van derden, waaronder afhankelijk van de omstandigheden:

·         Facebook

·         Pinterest

·         Vimeo

·         Google Analytics

·         Addtoany.com

Persoonsgegevens

Algemeen

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die in meer of mindere mate naar u kunnen worden herleid. Als u onze website gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook dergelijke gegevens. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij gewoon gebruik van de inhoud, als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, deelneemt aan wedstrijden of enquêtes, zich registreert als gebruiker of abonnee, op een andere manier gebruik maakt van services of aankopen doet via de website.

Wij verzamelen en verwerken gewoonlijk de volgende typen gegevens: Een unieke ID en technische informatie over uw computer, tablet of mobiele telefoon, uw IP-adres, uw geografische locatie en de websites waarop u klikt (interesses). Voor zover u daar zelf expliciet toestemming voor geeft en zelf de informatie invoert, verwerken wij bovendien: Naam, telefoonnummer, e-mailadres, adres en betaalgegevens. Dit gebeurt in het algemeen bij het maken van een account of bij aankopen.

Veiligheid

Wij hebben technische en organisatorische maatregelen getroffen om te voorkomen dat uw gegevens onbedoeld of in strijd met de wet worden verwijderd, openbaar worden gemaakt, verloren gaan, worden aangetast of ter kennis komen van onbevoegde personen, worden misbruikt of op andere wijze in strijd met de wet worden verwerkt.

Doel

De gegevens worden gebruikt om u als gebruiker te identificeren en u de advertenties te tonen die naar alle waarschijnlijkheid het meest relevant voor u zijn, om uw aankopen en betalingen te registreren en om u de services te kunnen verlenen waarom u hebt gevraagd, bijvoorbeeld om u nieuwsbrieven te kunnen sturen. Daarnaast gebruiken wij de gegevens om onze services en inhoud te optimaliseren.

Bewaartermijn

De gegevens worden bewaard gedurende de wettelijk toegestane periode en we verwijderen ze wanneer ze niet langer nodig zijn. De termijn is afhankelijk van de aard van de gegevens en de reden voor het bewaren. Het is daarom niet mogelijk een algemene periode aan te geven waarna gegevens worden verwijderd.

Overdracht van gegevens

Gegevens over uw gebruik van de website, welke advertenties u te zien krijgt en op welke advertenties u eventueel klikt, uw geografische locatie, geslacht en leeftijdssegment e.d. worden overgedragen naar derden voor zover deze gegevens bekend zijn. In het gedeelte “Cookies” hierboven kunt u zien om welke derden het hier gaat. De gegevens worden gebruikt voor gericht adverteren.

Daarnaast maken wij gebruik van een aantal derden voor het bewaren en verwerken van gegevens. Deze verwerken de gegevens uitsluitend namens ons en mogen deze niet gebruiken voor hun eigen doeleinden.

Overdracht van persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres e.d. vindt alleen plaats als u daar toestemming voor geeft. Wij maken alleen gebruik van gegevensverwerkers in de EU of in landen die uw gegevens voldoende kunnen beschermen.

Bezwaar en klachten

U hebt het recht om inzage te krijgen in de persoonsgegevens die wij over u verwerken. U kunt bovendien op elk moment bezwaar maken tegen het gebruik van gegevens. U kunt ook uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens intrekken. Als de gegevens die over u worden verwerkt onjuist zijn, hebt u het recht ze te laten corrigeren of verwijderen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Als u klachten hebt over onze verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u ook contact opnemen met de gegevensbeschermingsautoriteit.

Uitgever

De website is eigendom van en wordt gepubliceerd door:

RAIS A/S

Industrivej 20

9900 Frederikshavn, Denemarken

Telefoon: +45 98 47 90 33

E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Btw: 25195612

Onze website maakt gebruik van cookies
Door verder te klikken op de website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Ik ga akkoord