&noscript=1 />
Scroll down

OPLEV VORES PRODUKTER

Pejseindsatse

Brændeovne

Gaspejse

BLIV INSPIRERET

SE VORES KATALOGER

Gå på opdagelse i vores kataloger og find masser af inspiration til netop dit hjem. Betragt det gode design, der kendetegner alle vores brændeovne, gaspejse og udendørsprodukter, og find inspiration i billeder og historier fra indbydende hjem.

Stilrene, gennemarbejdede produkter af høj kvalitet fortjener lidt ekstra. Hent et katalog hos den nærmeste af vores forhandlere eller se det her på vores hjemmeside. Der finder du vores brændeovnepejseindsatse og tilbehør. Vores udvalg af gaspejse finder du i vores gasmagasin.

Nordisk design og kvalitet

Når du kigger på brændeovne, er det vigtigt at overveje hvilken brændeovn, der er helt rigtig for dig. En ny brændeovn bliver et naturligt samlingspunkt for hele familien og skaber varme og hygge i mange år. Derfor er det vigtigt, at du træffer de helt rigtige valg. Hos RAIS har vi et stort og varieret udvalg af brændeovne, pejseindsatse og gaspejse, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dit hjem og dine ønsker.

Brændeovnshygge

Brændeovne har altid både fungeret som en kilde til både varme og hygge. Derfor fungerer brændeovne fra RAIS også fortrinligt som netop både hygge-element og varmekilde i hjemmet. RAIS har gennem erfaring og fokus på innovativt design udviklet brændeovne, som skaber maksimal hygge og varme i dit hjem. Alle vores brændeovne og indsatse har store ruder, der giver dig et stort indsyn til ilden, så du virkelig kan nyde de dansende flammer. De store ruder (og i nogle tilfælde mulighed for sideglas) giver nærmest fornemmelsen af åbent ildsted. Du får altså altid den hyggelige og afslappende stemning, som den knitrende ild giver.

RAIS har desuden designet en drejesokkel til et udvalg af vores brændeovne, som kan dreje 360 grader. Dermed kan du tilpasse indsynet til flammerne i vores brændeovne, så du kan se dem, hvor end du opholder dig i rummet. Fokusset på indsynet til flammerne har være afgørende i udviklingsprocessen af vores brændeovne. 

Går du også op i, at brændeovnen kan bruges til ekstra opvarmning, bør du se efter, hvor stor en effekt (kWh) den enkelte model har. Se under specifikationerne, og vælg højere kWh, hvis du ønsker, at brændeovnen skal kunne opvarme større rum – og lavere kWh ved opvarmning af mindre rum. Du finder helt sikkert en brændeovn eller en indsats, der passer til dig og dine behov blandt vores store sortiment af brændeovne og pejseindsatse. 

Brænde eller gas?

Brændeovne og gaspejse fra RAIS giver dig frihed til at designe netop den ovn og den stil, der matcher din smag. Prøv vores Customizer lige her, og slip din indre designer løs – vælg mellem forskellige elementer, der tilsammen giver din nye brændeovn sit helt eget udtryk. Med denne funktion ønsker vi at vores brændeovne kan passe ind i alle indretninger og boligarkitekturer. Dermed formår vi at designe brændeovne, der kan tilpasses netop din smag, uden at gå på kompromis med god kvalitet og lækkert design.

Alle vores design valgmuligheder er udtænkt således, at du kan sammensætte mange af designelementerne i vores brændeovne. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, højder, låger, sideglas, håndtag og meget, meget andet. Prøv dig frem og skab din helt egen favorit blandt vores mange brændeovne og gaspejse. Husk, at du også har mulighed for at vælge farvede skorstensrør, der matcher vores brændeovne, så du får en komplet designløsning fra gulv til loft. Et farvet skorstensrør med næsten usynlige samlinger giver vores brændeovne et eksklusivt og gennemført look. Du kan også vælge elegante gulvplader, pejseværktøj og andet tilbehør, der fuldender helhedsindtrykket af alle vores brændeovne. Alt vores tilbehør er skabt i kvalitetsmaterialer i moderne, nordisk design. Tilføj også elegant brændeopbevaring med vores smukke brændereoler, der findes i mange forskellige varianter. Vores brændeovne kan fungere som et helt unikt designelement i indretningen – nærmest som et komplet møbel i sig selv. Desuden har vi udviklet to forskellige luftsystemer, CleverAir og ElectronicAir, der har til formål at regulere lufttilførslen til vores brændeovne under de forskellige faser af afbrændingen. Disse systemer mindsker udledningen af forurenende partikler fra vores brændeovne, og sikrer en maksimal ydeevne. ElectronicAir er et mekanisk spjæld med tilhørende fjernbetjening. Vores CleverAir system er et automatiseret spjæld, som selv regulerer mængderne af luftindtag. Systemerne kan tilvælges til en række af vores brændeovne. 

Kvaliteten i top

Alle brændeovne, pejseindsatse og gaspejse fra RAIS er skabt i skandinavisk designtradition, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Hos RAIS arbejder vi udelukkende med de bedste materialer i den højeste kvalitet. Vi gør alt for at skabe de bedste brændeovne, pejseindsatse, gaspejse og tilbehør hertil – hver eneste gang. Derfor er du sikker på at få et produkt, du vil få glæde af i mange år fremover. Vi tilbyder desuden forlængelse af garantien på op til hele otte år, når du køber brændeovne, gaspejse eller indsatse hos os. Du skal blot registrere din brændeovn online, når du modtager den - så gælder den udvidede garanti i hele otte år. Designbrændeovne fra RAIS er derfor et oplagt valg, når du ønsker en brændeovn, der både har et smukt design, høj brugervenlighed og ikke mindst lang levetid. 

Du kan også vælge ud fra vores store udvalg af pejseindsatse. Uanset om du bygger nyt eller renoverer din eksisterende bolig, kan en indsats være netop den detalje, der giver din bolig kant og karakter. RAIS matcher enhver arkitektur og åbner for en verden af indretningsmuligheder. Placér din nye indsats i et eksisterende ildsted, brug den som en iøjnefaldende rumdeler, til at afrunde et hjørne eller binde to rum sammen. Vi laver indsatse med glas til en, to eller tre sider og med mulighed for let at indbygge den i forskellige materialer. Det er derfor let at skabe netop det udtryk, du ønsker. Mangler du inspiration? Se vores katalog eller følg os på Instagram og få masser af inspiration til smarte pejseløsninger fra den virkelige verden. Lav for eksempel elegant brændeopbevaring, mal pejsen i en smart kontrastfarve eller skab en hyggelig siddekrog ved siden af den varme ild – kun fantasien sætter grænser!

Miljøvenlige brændeovne

Alle vores moderne, nye brændeovne har et elegant design og enormt flotte miljødata. Disse data på vores brændeovne sikres af vores testingeniør, som tester vores ovne i henhold til gældende miljøgodkendelser. Både vores nye og ældre modeller af brændeovne. Det betyder, at vores brændeovne både fungerer som et sikkert stilelement i din indretning og en reel varmekilde med mindst mulig påvirkning af miljøet. Alle vores brændeovne lever op til de allerstrengeste miljøkrav i Europa og afgiver restpartikler i meget små mængder. Restpartikler fra nye brændeovne afgiver blot en femtedel eller færre restpartikler end gamle brændeovne. Du kan derfor bidrage positivt til miljøpåvirkningen, hvis du udskifter din gamle brændeovn med en ny, miljøvenlig brændeovn. Husk, at du også selv er med til at minimere partikeludledningen ved at fyre korrekt i din ovn. Det vil sige, at dit brænde skal være tørt og rent, og at du ikke bør fyre med briketter, avispapir eller andet. Ren forbrænding afhænger i høj grad af, hvordan der tændes op og hvilket materiale, der bruges. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gøre, kan du se vores vejledning til korrekt fyring her.

Glassenes afgørende rolle

I vores arbejde med udvikling af brændeovne er hygge og design altid to omdrejende fokusområder. Vi ønsker at skabe brændeovne, der indbyder til hyggelige stunder med folk du holder af. Når det kommer til brændeovne, er det indsynet til flammerne, som skaber hyggen. Derfor har vi udviklet og designet specielle glas til vores brændeovne, så du får den optimale hyggeværdi fra din brændeovn. Vores brændeovne er produceret med øje på kvalitet og design og med henblik på at fremvise de smukkeste flammer i lækre designrammer. Derfor bruger vi dobbelte lag glas og en infrarød coating på nogle af glassene i vores brændeovne for at fjerne sod fra ovnens glas og sikre et konstant og komplet indsyn til ilden.

Ved at anvende coated glas eller to lag glas i vores brændeovne reflekteres en del af strålevarmen, og dermed skabes en hurtigere opvarmning og højere temperatur inde i vores brændeovne. Det er den hurtige opvarmning og højere temperatur, der hindrer risikoen for soddannelse, og dermed sikrer rene ruder – og frit udsyn til de knitrende flammers hygge. Dette særlige koncept kalder vi Advanced Glass Concept©.

Varme og hygge uden brænde

Vores nyeste, moderne tilføjelse til produktsortimentet er vores linje af smarte og miljøvenlige gaspejse. Her finder du både fritstående modeller, som du kender det fra vores klassiske brændeovne (Nexo, Viva L og Q-Tee) men også vores linje af indbyggede gaspejse, Visio Gas. Hele 16 forskellige modeller, der varierer i størrelse og med glas til én, to eller tre sider. Ligesom ved vores indsatse er der uendelige muligheder for smarte indbygninger – og gaspejsen kræver samtidig ikke en komplet skorsten, men blot et røgrør, der er let at installere. Det giver mulighed for fleksible løsninger, der kan laves steder, hvor der for eksempel ikke er mulighed for at etablere en traditionel skorsten. Vælg for eksempel en hjørnemodel, eller brug gaspejsen som rumdeler, hvor ilden kan ses fra to forskellige rum. Mulighederne er mange! Gaspejsene fra RAIS kan tilsluttes flaskegas, naturgas eller statsgas, alt efter hvilke forsyningsmuligheder, du har. Du styrer pejsen med den medfølgende fjernbetjening, der giver dig mulighed for at skrue op, ned, indstille temperatur, timer og meget andet. Du kan for eksempel indstille pejsen til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter og på bestemte ugedage. Du kan også tilkøbe et wi-fi-modul, der gør det muligt at betjene gaspejsen ved hjælp af smartphone eller tablet. Download blot MyFire-app’en og du er i gang. Gaspejsene fra RAIS er indbegrebet af bekvemmelighed – du skal blot læne dig tilbage, trykke på knappen og nyde ilden. 

Få RAIS med ud

Hvorfor ikke udvide boligarealet med vores flotte og unikke Outdoor-produkter? Et smukt ildsted eller en grill til haven giver masser af hygge og er et dejligt samlingspunkt for hele familien. Vores Outdoor-serie er udført i traditionelt, skandinavisk håndværk med patina skabt af vind, vejr og saltvand.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores forhandlere, der er eksperter i installation af brændeovne, pejseindsatse og gaspejse. De kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, samt give dig kompetent viden omkring muligheder for aftræk og indbygninger. Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Webbureau ITTP